Stichting Leergeld Weert e.o.

- start - - hulpvragen - - sponsoren - - verantwoording - - contact -

ALLE KINDEREN MOGEN MEEDOEN

Leergeld-cultuurSteeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Stichting Leergeld wil deze kinderen mee laten doen!

Ouders met een laag inkomen (maximaal 120% van het bijstandsniveau) en die wonen in de gemeenten Weert, Nederweert of Cranendonck, kunnen voor hun kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar een beroep doen op de stichting Leergeld Weert e.o. De stichting biedt deze kinderen kansen om deel te nemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen.

Deze lokale stichting is aangesloten bij de landelijke vereniging, die bestaat uit ruim 80 Leergeld stichtingen. Indien u meer informatie wilt over de landelijke organisatie en lokale stichtingen in andere regio's, kijk dan op www.leergeld.nl

Leergeld Weert e.o. werkt nauw samen met het Jeugdsportfonds Limburg en het JeugdCultuurFonds Limburg en met de gemeenten Weert, Nederweert en Cranendonck.

Bekijk hier de folder van Leergeld Weert e.o.

Op deze site kunt u lezen

  • hoe een aanvraagprocedure in zijn werk gaat
  • een uitgebreide inhoudelijke en financiële verantwoording en toelichting op het beleid van de stichting Leergeld Weert e.o.
  • hoe u de stichting Leergeld Weert e.o. financieel kan sponsoren, zodat hulp bieden mogelijk blijft.


Via de contactpagina kunt u vragen stellen of een reactie plaatsen.

NU MEEDOEN IS STRAKS MEETELLEN!